Tværfløjteundervisning

Tværfløjten kan indgå i mange sammenhænge og undervisningen varetages hos MOF Esbjerg af Signe Friis. Signe er uddannet på Syddansk Musikkonservatorium og har allerede en del års erfaring som underviser.

Der arbejdes med både klassisk og rytmisk musik, klangudvikling og intonation, fortolkning, fingerteknik og sammenspil, og de øvede videreudvikler tillige frasering, teknik og evt. improvisation. Kursisten skal selv medbringe tværfløjte.

Tværfløjten er er let og lystigt instrument, der hører hjemme i træblæserfamilien, idet det oprindeligt blev fremstillet af træ, men nu til dags er grundmaterialet typisk af sølv, guld, platin, træ eller kulfiber. Materialevalget har stor betydning for klangen, og det gør lige så stor forskel for blæseteknikken. De forskellige materialer er ofte kombinerede, så f.eks. mundpladen er af guld, mens resten er af sølv. Tværfløjtens lyd frembringes på samme måde, som når man puster hen over en flaske, og instrumentets største force er at spille (meget) hurtigt og skinne igennem i højden.

Undervisningen foregår i MOF Esbjergs lokaler i Teglværksgade 3

Der undervises på små hold. Mød vores underviser her

Sorter efter: Dato Kursusnavn Kursusnummer


Musisk Oplysnings Forbund Esbjerg
Islandsgade 12
6700 Esbjerg

Skoleleder: Poul la Cour

Telefon: 51 50 93 99

Mail: mof@mof-esbjerg.dk

CVR: 20484136

Medlem af Fora