Sidse Lund-Bach Henriksen

Sidse Lund-Bach Henriksen

Jeg er Sidse, sanger og musiker. Min stemme er mit instrument. Det er personligt, foranderligt og udtryksfuldt. Som den vindomsuste natur i min hjemstavns Vestjylland, kan min stemme være både blid og lyrisk, kraftfuld og dramatisk. Derfor har jeg i mit virke som sanger beskæftiget mig med mange forskellige facetter af den klassiske musik. Jeg holder for eksempel af at udtrykke Mozarts musikalske forviklinger i roller som Cherubino i Figaros Bryllup, mens den mere forblæste side er kommet til udtryk i William Waltons operafarce Bjørnen. Som kysterne og klitterne, har jeg også udforsket kammermusikken. I kvintetten SLØR gennemsøger jeg samspillet mellem improvisation, poesi og moderne kompositioner. Kvintettens utraditionelle besætning skaber klangfarver og oplevelser så omskiftelige som himlen over fjorden. Jeg giver mit musikalske liv et friskt pust ved at spille i mange forskellige konstellationer og inspireres af kolleger på teaterscenen, i koncertkoret og i klanglig tosomhed med guitar, orgel og klaver. Mit arbejde bliver aldrig færdigt, men bevæger sig som bølgerne støt og roligt med nye landvindinger hver dag.

Maren Frost

Maren Frost

Hun er vokset op i et musikalsk hjem, hvor forældrene opfordrede børnene til at spille musik. Maren Frost Nielsen har spillet cello og klaver, siden hun var seks-syv år.

- Jeg er vokset op med klassisk musik. I dag spiller jeg både klassisk og rytmisk musik. Jeg spiller også pop i en trio, Jeanette Bonde Trio, hvor jeg har spillet i 15 år, fortæller Maren Frost Nielsen, der sprang gymnasiet over og kom direkte på konservatoriet, da hun var bare 17 år.

- Jeg var meget stålsat på, at jeg skulle leve af musik. Og det er jeg helt sikker på nu, at jeg skal. Jeg er organist i Vamdrup Kirke, og på min ugentlige fridag underviser jeg på Vejen Musikskole. Det med Bramming Koret er en ekstra ting, jeg har taget, for det giver mig glæde at arbejde med amatører, der ikke spiller musik dagen lang, som jeg. De har en glæde ved musikken, fortæller Maren Frost Nielsen, der også glæder sig over det rige korliv, der er i Bramming.

- Det er unikt, at en by på Brammings størrelse har hele tre store og velfungerende kor. Men derfor er der altid plads til en mere, der har lyst til at synge i et blandet kor, som Bramming Koret, slutter Maren Frost Nielsen.

Kirstine Frost Jessing

Kirstine Frost Jessing
Korleder er Kirstine Frost Jessing fra Gørding. Kirstine er uddannet fra Vestjysk Musikkonservatorium i Esbjerg i 2005 med korledelse, ensembleledelse og elementær musikpædagogik som hovedfag og med viola i specialfag. Kirstine leder/har ledet forskellige kor bl.a. Esbjerg Universitetskor, Kolding Rytmiske Kor og diverse børnekor. Derudover synger og spiller hun i bandet Banqo. Hun er fastansat violin-/bratsch- og korlærer ved Esbjerg Kulturskole. 

Jørgen Olsen

Jørgen Olsen

Jørgen Olsen er uddannet musiklærer fra lærerseminariet.

Han har i mange år deltaget i efteruddannelse på Musikkonservatoriet i Esbjerg
Han underviser ved MOF Esbjerg i klaver og keyboard.

Jytte Hintz

Jytte Hintz
Jytte Hintz er uddannet folkeskolelærer og musikpædagog. Har også uddannet sig på Kirkemusikskolen i Løgumkloster i KMOK, (dvs. kirkemusiker med speciale i orgel og korledelse). Hun spiller tværfløjte og saxofon og har desuden erfaring med at arrangere korrejser. Har modtaget "dirigent-humør-spreder-diplom" i 2018. 

Anne P Thomsen

Anne P Thomsen

Korleder og underviser i klaver. Anne er uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg. Hun har i mange år undervist i klaver samt børnehold i musik. Er endvidere en respekteret korleder. Endelig besidder hun en organiststilling. 

Dorte Mørup Tagmose

Dorte Mørup Tagmose

Dorte Mørup er privatuddannet sanger.

Korleder gennem ca. 10 år-

Korsanger gennem 54 år-

Merkonom i ledelse og samarbejde.

Undervist ved MOF: Bliv en bedre korsanger

Peter Vogel

Peter Vogel
Dirigent for Esbjerg Brass Band er Peter Vogel, som tiltrådte stillingen august 2014.  Peter Vogel er uddannet i musikvidenskab på Aarhus Universitet, og har beskæftiget sig særligt med direktion. Han har dirigeret en lang række kor og orkestre i amatørmusiklivet, både symfoniorkestre og brass bands, senest Holstebro Brass. Derudover har han undervist i musikteori og hørelære, bl.a. de seneste 6 år på OrkesterEfterskolen i Holstebro.

Cecilie Sønderskov Hansen

Cecilie Sønderskov Hansen
Cecilie Sønderskov Hansen er uddannet på Syddansk Musikkonservatorium. Er korleder for Nordsøpigerne

Jacob Harsbo

Jacob Harsbo

 Jacob Harsbo er uddannet guitarrist og har sidenhen suppleret med en organistuddannelse.

2014-2021 Organist og korleder eksamen(KMOK), kirkemusikskolen Løgumkloster

2001-2008 Diplom uddannet klassisk guitarist og musikpædagog, Vestjysk

Musikkonservatorium Esbjerg

1998-2001 Uddannet klassisk guitarist, MGK Vojens

1994-1996 Studentereksamen, Åbenrå gymnasium

Erhvervserfaring:

Marts 2022 Organist Årre og Fåborg

Jan 2022- mart 2022 Barselvikariet som organist i Øse og Næsbjerg kirker

2008-2021 dec. Kirkesanger, Treenighedskirken i Esbjerg

2008- Guitarlærer, Vejen musikskole

2016- Guitarlærer, MOF Esbjerg

2008- Diverse vikarkirkesanger-jobs (primært bis. Og begravelser rundt

ved forskellige kirker i Esbjerg og omegn)

2002-2003 korsanger Grundtvigskirken Esbjerg

2003-2008 korsanger, Vor Frelsers kirke Esbjerg

2003-2019 tenor i koncertkoret Vor Frelsers kirke

2020-2022 organistvikar i: Kongeåpastoratet, Øse og Næsbjerg, Agerbæk

Guldager og Hostrup, Vester Nebel, Bryndum, Vejrup, Vester Nykirke

Christoffer Gausdal Find

Christoffer Gausdal Find
Christoffer Find har arbejdet som musiklærer siden 2009 i både folkeskole, aftenskole og ungdomsskole. Er meget aktiv som musiker i egne bands, hvor den hovedsageligt står på et jazzet repertoire. Har herudover været blæsersektion i forskellige orkestre og har spillet på eksempelvis Smukfest og Jellingfestival. 
 
Uddannelse:
- Kandidat fra Syddansk Musikkonservatorium med hovedfag saxofon.
- Uddannet folkeskolelærer fra Læreruddannelsen på Fyn i 2015

FaceBook


Tlf: 60 12 68 06

Cathrine Støvring Preussler

Cathrine Støvring Preussler

Jeg er vokset op i en musikalsk familie, og startede med at spille violin, da jeg var 8. Siden har jeg også spillet klaver og orgel, og jeg startede i kor så snart jeg blev gammel nok.
Korverdenen har fulgt mig lige siden. Jeg har haft utroligt mange oplevelser med forskellige kor, bl.a. World Symposium on Choral Music i 2008 med Folkekirkens Ungdomskors Landskor. I dag er kor stadig en stor del af mit liv, men nu både som korsanger, korleder og tilknyttet sangpædagog.
I 2013 gik min drøm i opfyldelse: Jeg kom ind på musikkonservatoriet i Esbjerg med klassisk sang og fik Armeen Dishtchekenian som underviser. I 2016 blev jeg bachelor og i 2018 blev jeg kandidat. Gennem min studietid har jeg stiftet bekendtskab med en masse repertoire, lige fra Dowlands renæssancemusik over flot barokmusik og dramatisk romantisk musik, til moderne musik, hvor jeg især har prøvet kræfter med lidt af hvert, f.eks. da jeg i 2017 uropførte “På hotelværelset” komponeret af Henrik Lindahl. Jeg er hurtig til at indstudere ny musik, behagelig at samarbejde med, elsker udfordringer og kan synge lidt af hvert, så jeg har været en brugt medspiller gennem hele min studietid.
Jeg elsker at fortælle historier med musik, jeg elsker at formidle musikken og jeg elsker at give min glæde ved musik videre til andre.

Uddannelse

2016-2018 Kandidat i klassisk sang, Syddansk Musikkonservatorium, Esbjerg, ved Armeen Dishtchekenian Rasmussen
2013-2016 Bachelor i klassisk sang, Syddansk Musikkonservatorium, Esbjerg, ved Armeen Dishtchekenian Rasmussen
Se: http://cathrinepreussler.dk/

Charlotte Ljungstrøm

Charlotte Ljungstrøm

Charlotte Ljungstrøm er en energisk og engageret korleder, der har fokus på krop og stemme, når hun underviser sit kor RAV (Round About Vocals). Hendes kandidatbaggrund som folkemusiksanger gør, at hun lægger stor vægt på, at kroppen og dansen er forbundet med musikken, så koret både synger og danser samtidigt. Koret får også lov til at stå stille og mærke deres vejrtrækning og arbejde med dynamiske detaljer i musikken – og så de selv en skabende kraft. RAV (Round About Vocals) er begyndt at lære tegn fra Vocal Painting, så de kan improvisere deres egne sange frem. RAV (Round About Vocals) har mange egenskaber og det støttes og videreudvikles alt sammen i samarbejde med deres korleder. 

Charlotte Ljungstrøm har bachelor i Musikvidenskab med tilvalg i Nordisk Sprog og Litteratur fra Aarhus Universitet. Kandidat fra Syddansk Musikkonservatorium som Folkemusiker og Brobygger. Korleder for Round About Vocals


Arjan Catsburg

Arjan Catsburg

Arjan Catsburg er født: i Holland

 
1985 - 1994  orgelundervisning på musikskolen i Holland
2000 -           organist i flere kirker, og korsanger i forskellige kor
2002 - 2005  PO-uddannelsen, Løgumkloster Kirkemusikskole
2018 -           dirigent fori Bramming mandskor


Musisk Oplysnings Forbund Esbjerg
Islandsgade 12
6700 Esbjerg

Skoleleder: Poul la Cour

Telefon: 51 50 93 99

Mail: mof@mof-esbjerg.dk

CVR: 20484136

Medlem af Fora