Cathrine Støvring Preussler

Cathrine Støvring Preussler

Jeg er vokset op i en musikalsk familie, og startede med at spille violin, da jeg var 8. Siden har jeg også spillet klaver og orgel, og jeg startede i kor så snart jeg blev gammel nok.
Korverdenen har fulgt mig lige siden. Jeg har haft utroligt mange oplevelser med forskellige kor, bl.a. World Symposium on Choral Music i 2008 med Folkekirkens Ungdomskors Landskor. I dag er kor stadig en stor del af mit liv, men nu både som korsanger, korleder og tilknyttet sangpædagog.
I 2013 gik min drøm i opfyldelse: Jeg kom ind på musikkonservatoriet i Esbjerg med klassisk sang og fik Armeen Dishtchekenian som underviser. I 2016 blev jeg bachelor og i 2018 blev jeg kandidat. Gennem min studietid har jeg stiftet bekendtskab med en masse repertoire, lige fra Dowlands renæssancemusik over flot barokmusik og dramatisk romantisk musik, til moderne musik, hvor jeg især har prøvet kræfter med lidt af hvert, f.eks. da jeg i 2017 uropførte “På hotelværelset” komponeret af Henrik Lindahl. Jeg er hurtig til at indstudere ny musik, behagelig at samarbejde med, elsker udfordringer og kan synge lidt af hvert, så jeg har været en brugt medspiller gennem hele min studietid.
Jeg elsker at fortælle historier med musik, jeg elsker at formidle musikken og jeg elsker at give min glæde ved musik videre til andre.

Uddannelse

2016-2018 Kandidat i klassisk sang, Syddansk Musikkonservatorium, Esbjerg, ved Armeen Dishtchekenian Rasmussen
2013-2016 Bachelor i klassisk sang, Syddansk Musikkonservatorium, Esbjerg, ved Armeen Dishtchekenian Rasmussen
Se: http://cathrinepreussler.dk/

KurserMusisk Oplysnings Forbund Esbjerg
Islandsgade 12
6700 Esbjerg

Skoleleder: Poul la Cour

Telefon: 51 50 93 99

Mail: mof@mof-esbjerg.dk

CVR: 20484136

Medlem af Fora